Geeraedts Van den Dungen Advocaten

Geeraedts Van den Dungen Advocaten is een advocatenkantoor met vijf ervaren advocaten, die naast het voeren van een algemene praktijk, ieder hun eigen specialisme hebben. Met maar één doel: de beste oplossing voor onze cliënten op een voortvarende en deskundige wijze. Wij houden kantoor in het centrum van Den Bosch en zitten daar midden tussen een deel van onze cliënten. Onze cliënten zijn bedrijven uit o.m. de zakelijke dienstverlening, bouw, ICT, retail en horeca, maar ook particulieren. Zij kunnen spontaan of op afspraak binnenlopen en treffen nooit een dichte deur. Kenmerken van ons kantoor en onze advocaten zijn toegankelijk, flexibel en gastvrij.

Onze pragmatische manier van werken ziet u terug in heldere adviezen, onze tarieven, en een prettige manier van samenwerken. Door onze ervaring kunnen wij meestal in een eerste gesprek goed inschatten, hoe u er juridisch voor staat. Dat betekent dat we u eerlijk aangeven hoe uw kansen liggen, wat we voor u kunnen betekenen en hoe we aan de slag gaan. Ook geven we een heldere inschatting van de kosten, zodat onze cliënten waar zij aan toe zijn.

Voor wie werken we?

Als advocatenkantoor werken wij zowel voor ondernemers als voor particulieren. Talloze ondernemers en organisaties weten ons te vinden, omdat we veel ervaring hebben op de voor hen belangrijkste rechtsgebieden. Vaak blijkt het echter minstens zo belangrijk dat wij begrijpen waar u het beste mee geholpen bent. En dat is zelden een langlopen en kostbare juridische oplossing, maar eerder een pragmatisch advies of passende schikking.