Eerste kennismakingsgesprek gratis

Geeraedts Van den Dungen Advocaten berekent geen kosten voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit duurt maximaal één uur. In dit gesprek vindt een eerste inschatting plaats van de ‘haalbaarheid’ van een zaak en wordt u geïnformeerd over de kosten van de inzet van een advocaat.

Uurtarief

Geeraedts Van den Dungen Advocaten hanteert een variabel uurtarief. Dit is onder meer afhankelijk van de complexiteit van de zaak. Afgesproken wordt ook of de kantoorkosten verwerkt zijn in het uurtarief. Over het uurtarief wordt 21% BTW in rekening gebracht. Het is mogelijk om in overleg tot andere prijsafspraken te komen.
Houdt u, naast de kosten van werkzaamheden van Geeraedts Van den Dungen Advocaten, ook rekening met de mogelijke kosten die gepaard kunnen gaan met voeren van een procedure (zoals de kosten van het inschakelen van een deurwaarder en mogelijk griffierecht).

Rechtsbijstandverzekering

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, is bijstand door een advocaat van Geeraedts Van den Dungen Advocaten voor u vaak gratis. Neem geheel vrijblijvend contact met u op om uw situatie en de mogelijkheden met ons te bespreken.

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten zijn de algemene voorwaarden van Geeraedts Van den Dungen Advocaten van toepassing.